Acasa Stiri medicale Interventiile de remodelare a zonei gatului si decolteului
Share |
Interventiile de remodelare a zonei gatului si decolteului

Lifting- ul gatului isi dovedeste utilitatea in cazul persoanelor ce au dezvoltat “ gusa”, barbie dubla, grasime in exces sau prea mult tegument la nivelul gatului. Interventiile de intindere a gatului si fetei altereaza si modifica nu doar straturile adipoase si tegumentul, ci si straturile superficiale de muschi, fascii si conexiuni musculare faciale.


Odata cu pierderea “ conexiunii” dintre epiderma si muschi la nivelul gatului, adesea apar si pete cafenii, capilare sparte, riduri gravitationale si elasticitate precara ca efect al unor factori externi (expunerea la sare, vant, alcool, fumat) . Atunci cand lifting -ul facial se extinde si la nivelul gatului se numeste lifting cervicofacial. Un lifting al gatului are un target mai specific decat un lifting facial, de aceea uneori lifting -ul gatului mai este numit si minilift.


Gatul este o zona extrem de vizibila a corpului ce pare sa fie destul de greu de ascuns o data ce capata un aspect inestetic, mai ales in anotimpul cald. Anumite trucuri de machiaj sau o esarfa trendy pot ascunde anumite imperfectiuni ale conturului maxilar si al gatului, insa acest lucru nu schimba deziluzia si frustrarea posesorului.
Scopul operatiei de lifting este de a intinde pielea, de a reduce surplusul ei, de a oferi precizie conturului barbiei si de a elimina surplusul adipos de sub ea si din lateralele ei.

Sursa: romedic.ro
Ştiri similare
Discutii despre fire de sutura

Varietatea mare de ţesuturi care trebuie reparate duce permanent la adaptarea calităţii materialelor de sutură pentru a răspunde acestor cerinţe.
Principiile alegerii acestora sunt mai mult

Alegeti calitatea in medicina!

Circulă zicala “fiecare pacient îşi găseşte chirurgul pe care îl merită”  - aceasta înseamnă că pacienţii care caută “ieftin” vor găsi ş mai mult

Noutăţi:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
 mai mult
Denta, Bucuresti
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
 mai mult
Armedica, Arad
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult
cosul meu (gol)   |   autentificare