Chirmax în Chirurgie Cardiacă şi Vasculară

        Chirurgia cardiovasculară este o specialitate chirurgicală care necesită o pregatire specială a personalului şi o tehnologie adecvată.

        Atât în chirurgia cardiacă cât şi în chirurgia vasculară calitatea materialelor este esenţială în reuşita intervenţiei, un mic compromis de calitate fiind cu risc vital.

        Chirmax vă oferă materiale de sutură de cea mai bună calitate, special create pentru acest domeniu.


        Pentru chirurgia vaselor - Chiralen (polipropilenă) este de elecţie. Este armat cu ace special create pentru acest domeniu: DR, DRT, HR, HRs, HRT. Sunt disponibile fire atât simplu cât şi dublu armate (cu ac atraumatic la ambele capete ale firului de sutură).

        Pentru chirurgia cordului (valve) - Tervalon Plus - fir neresorbabil împletit din fibre de poliester, cu un înveliş de etil-celuloză şi ceară de albine acoperit cu PVDF polyvinylidene fluoride (material similar teflonului). Este disponibil dublu armat cu ace HRT şi HRs.

       Pentru detalii vezi catalogul de produse speciale.


Noutăţi:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
 mai mult
Denta, Bucuresti
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
 mai mult
Armedica, Arad
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult
cosul meu (gol)   |   autentificare