Acasa Stiri medicale Fumatul - inamicul nr. 1 al frumuseţii
Share |
Fumatul - inamicul nr. 1 al frumuseţii

Pe lângă nenumăratele afecţiuni pe care le favorizează, fumatul afectează şi aspectul fizic. Efectele nocive ale tutunului nu influenţează doar sănătatea a diferite organe, ci acestea ajung şi la nivelul pielii, dinţilor şi părului.
 
Dacă faci parte dintre fumători şi încă ai nevoie de motive pentru a renunţa la acest viciu dăunător, iată câteva dintre acestea.

1. Provoacă îmbătrânirea prematură a pielii, pierderea elasticitatii şi fermitatii. Pielea de la nivelul braţelor cât şi sânilor se lasă. Cercetătorii au descoperit că fumatul reprezintă una dintre principalele cauze ale lăsării sânilor.

2. Pielea degetelor si unghiile ingalbenesc.

3. Dinţii galbeni, efect necontestat al fumatului. Bolile gingivale, halitoza sau respiraţia urât mirositoare sunt doar câteva dintre problemele la care sunt predispuşi fumătorii. Potrivit cercetătorilor, riscul de pierdere a dinţilor este de două ori mai mare la fumători.

Sursa: Eva
Ştiri similare
Discutii despre fire de sutura

Varietatea mare de ţesuturi care trebuie reparate duce permanent la adaptarea calităţii materialelor de sutură pentru a răspunde acestor cerinţe.
Principiile alegerii acestora sunt mai mult

Alegeti calitatea in medicina!

Circulă zicala “fiecare pacient îşi găseşte chirurgul pe care îl merită”  - aceasta înseamnă că pacienţii care caută “ieftin” vor găsi ş mai mult

Noutăţi:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
 mai mult
Denta, Bucuresti
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
 mai mult
Armedica, Arad
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult
cosul meu (gol)   |   autentificare