Acasa Stiri medicale Medici romani in mare cautare pentru spitalele de stat franceze
Share |
Medici romani in mare cautare pentru spitalele de stat franceze

Compania Manpower are in derulare un proiect special de recrutare a specialistilor romani din domeniul medical pentru pozitii locate in Franta.

Joburile presupun o forma de angajare permanenta, motiv pentru care sunt vizati acei candidati care doresc o relocare permanenta in Franta.

Potrivit informatiile furnizate de compania Manpower, in sectorul public, un medic specialist francez are un salariu mediu lunar de 4300 euro brut.

Doritorii pot consulta pe site-ul local al companiei Manpower ( www.manpower.ro ) joburile scoase la bataie de francezi. Candidatii pot sa aplice direct prin intermediul portalului, avand posibilitatea de a insera si CV-ul si eventuale alte diplome obtinute.

Ştiri similare
Discutii despre fire de sutura

Varietatea mare de ţesuturi care trebuie reparate duce permanent la adaptarea calităţii materialelor de sutură pentru a răspunde acestor cerinţe.
Principiile alegerii acestora sunt mai mult

Alegeti calitatea in medicina!

Circulă zicala “fiecare pacient îşi găseşte chirurgul pe care îl merită”  - aceasta înseamnă că pacienţii care caută “ieftin” vor găsi ş mai mult

Noutăţi:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
 mai mult
Denta, Bucuresti
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
 mai mult
Armedica, Arad
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult
cosul meu (gol)   |   autentificare