Chirlac braided

Material: Fir rezorbabil împletit din polimerul acidului glicolic, învelit
Culoare fir: violet si incolor
Utilizare: De utilizat pentru apropierea Å£esuturilor moi ÅŸi/sau ligaturări, pentru coaptarea muÅŸchilor ÅŸi a fasciilor, pentru suturarea organelor parenchimatoase, a nervilor periferici, pentru ligaturarea vaselor mici ÅŸi sutură intradermică. Chirlac braided steril nu ar trebui utilizat la Å£esuturile care ar putea fi supuse expansiunii, întinderii sau distensiei sau care ar necesita suport mecanic de lungă durată.
Caracteristici: Firul are o structură ÅŸi o suprafaţă omogene, care îi confer reducerea efectului de frecare ÅŸi menÅ£ine nodul fără să alunece. Firul este acoperit cu o substanţă resorbabilă. Aceasta reduce efectul de capilaritate, ajută la menÅ£inerea suturii ÅŸi reduce tendinÅ£a firului de a tăia Å£esuturile, în timp ce permite fixarea fermă a nodului. Discretă reacÅ£ie inflamatorie initială în Å£esuturi.
Proprietati de resorbtie:Firele Chirlac sunt degradate în organism printr-un simplu proces de hidroliză. ResorbÅ£ia începe prin pierderea puterii tensile, fără o scădere apreciabilă a masei. La 14 zile după implant, se păstrează aprox. 75 % din puterea tensilă iniÅ£ială, la 21 zile se mai păstrează aproximativ 50% din puterea tensilă iniÅ£ială, care dispare în totalitate după aproximativ 32 zile. ResorbÅ£ia Chirlac este completă după 80-90 de zile.
Materiale similare
Material: Monofilament sintetic din polimerul acidului glicolic ÅŸi ε-caprola...
Culoare fir: violet si incolor
Utilizare: Recomandat pentru aproximarea Å£esururilor moi, atunci când este indi...
mai multe detalii
Material: Material de sutură sintetic, resorbabil, împletit, compus dintr-un p...
Culoare fir: violet si incolor
Utilizare: Sutură tegumentară, mai ales în chirurgie pediatrică, ginecolo...
mai multe detalii
Material: Monofilament sintetic, resorbabil, din polimerul poliesterului poli-p-dioxan
Culoare fir: violet
Utilizare: De utilizat pentru apropierea ţesuturilor moi. Aceste fire sunt folositoar...
mai multe detalii
Noutati:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
 mai mult
Denta, Bucuresti
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
 mai mult
Armedica, Arad
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult
cosul meu (gol)   |   autentificare