Chirlac braided

Material: Fir rezorbabil împletit din polimerul acidului glicolic, învelit
Culoare fir: violet si incolor
Utilizare: De utilizat pentru apropierea ţesuturilor moi şi/sau ligaturări, pentru coaptarea muşchilor şi a fasciilor, pentru suturarea organelor parenchimatoase, a nervilor periferici, pentru ligaturarea vaselor mici şi sutură intradermică. Chirlac braided steril nu ar trebui utilizat la ţesuturile care ar putea fi supuse expansiunii, întinderii sau distensiei sau care ar necesita suport mecanic de lungă durată.
Caracteristici: Firul are o structură şi o suprafaţă omogene, care îi confer reducerea efectului de frecare şi menţine nodul fără să alunece. Firul este acoperit cu o substanţă resorbabilă. Aceasta reduce efectul de capilaritate, ajută la menţinerea suturii şi reduce tendinţa firului de a tăia ţesuturile, în timp ce permite fixarea fermă a nodului. Discretă reacţie inflamatorie initială în ţesuturi.
Proprietati de resorbtie:Firele Chirlac sunt degradate în organism printr-un simplu proces de hidroliză. Resorbţia începe prin pierderea puterii tensile, fără o scădere apreciabilă a masei. La 14 zile după implant, se păstrează aprox. 75 % din puterea tensilă iniţială, la 21 zile se mai păstrează aproximativ 50% din puterea tensilă iniţială, care dispare în totalitate după aproximativ 32 zile. Resorbţia Chirlac este completă după 80-90 de zile.
Materiale similare
Material: Monofilament sintetic din polimerul acidului glicolic şi ε-caprolacton.
Culoare fir: violet si incolor
Utilizare: Recomandat pentru aproximarea ţesururilor moi, atunci când este indica...
mai multe detalii
Material: Material de sutură sintetic, resorbabil, împletit, compus dintr-un pol...
Culoare fir: violet si incolor
Utilizare: Sutură tegumentară, mai ales în chirurgie pediatrică, ginecologie (e...
mai multe detalii
Material: Monofilament sintetic, resorbabil, din polimerul poliesterului poli-p-dioxan
Culoare fir: violet
Utilizare: De utilizat pentru apropierea ţesuturilor moi. Aceste fire sunt folositoare ...
mai multe detalii
Noutati:
Chirmax in presa
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut in Europa, in domeniul medical, s-a lansat in premiera in Romania, la Timisoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta ofera
 mai mult
Denta, Bucuresti
Denta - expozitie internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse
 mai mult
Armedica, Arad
Chirmax prezent la Targul international de medicina, aparatura medicala, stomatologie, farmacie, optica, protetica, servicii conexe. mai mult
cosul meu (gol)   |   autentificare